aktivnosti

Početkom 2016. godine nastavili smo s realizacijom aktivnosti, a od nove godine u projekt se uključila i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb.


 

MEDIJSKA RADIONICA (4. – 7. siječnja)

Intenzivna četverodnevna medijska radionica pod vodstvom umjetnica/ka Vanje Babića, Roka Crnića, Vide Guzmić i Ivane Pipal. Učenici i učenice su tokom radionice imali priliku raditi u različitim tehnikama animacije, fotografije, zvuka, videa i teksta. Navedeni mediji su im služili kao alat za promišljanje svakodnevice koju su osvijestili kroz situacionističke prakse istraživanja grada, testiranje i izoštravanje osjetila te postupno stvaranje bilješki koje su nadalje prevodili u zvuk, zvuk potom u objekt, a objekt dalje u sliku i glas. Radovi na izložbi rezultat su individualnog i grupnog istraživanja osjetilnih i medijskih mogućnosti u okviru vlastite svakodnevice.

IMG_4141

U radionicama su sudjelovali učenici/ce: Martina Komljenović, Lucija Premzl, Bruno Krehula, Barbara Kljaić, Antonia Ravlija, Karla Draksler, Katarina Grgurić, Josipa Trgovčević, Tea Mišura i Nika Pulig.

Svi učenici/ce sudjelovali su u procesu postavljanja i pripreme izložbe vlastitih video radova. U subotu 23. siječnja u 18 sati u Galeriji Miroslav Kraljević održano je otvorenje izložbe radova učenika/ca koji su sudjelovali u intenzivnoj četverodnevnoj radionici.

 

Više o prethodnim aktivnostima možete pronaći u ARHIVI.